“Lag en blogg sa de… Det blir gøy…”

Jeg har nok som mange andre tenkt at blogging må være verdens simpleste ting å få til.. Men ALL RESPECT, det krever faktisk litt… Til tross er jeg endelig i gang med mitt første innlegg! VELDIG GØY!! 😀

Først litt om meg

Kvinne, frøken, boss king (kjært barn har mange navn osv..) på 34 år. Opprinnelig fra Hadeland men bosatt i verdens beste og verste by, TIGERSTADEN! Der prøver jeg og overleve sammen med min kjæreste, Espen og min beste venninne, Linda. Vi snakker familien “The amazing 3”. Jeg er IKKE opptatt av standard normen fra peanøtthjerneforeningen på hvordan man skal- og ikke skal leve. Gjør det som fungerer for DEG!

Utdannelse? Lite av det, men jeg har jobbet i bygg- og anlegg i hele mitt fantastiske liv. Helt fra å fysisk jobbe ute med kjerneboring, betongskjæring og riving til videre som formann, anleggsleder, prosjektleder og driftssjef. Litt over gjennomsnittet ADHD og trives med det:) Jeg bruker mye tid på treningssentret og sliter mer med å ta en hviledag enn å motivere meg til å trene. LUKSUSPROBLEM <3

På bloggen har jeg lyst til å skrive om trening, mote, livsstil, musikk og generelt alt verden har å tilby. Jeg skal gjøre mitt ytterste for å levere noe ekte! Ut over det er “Make the story up as we go” stikkordet.

Om det er noe dere lurer på, FYR LØS! Jeg setter på litt musikk mens jeg venter…

https://open.spotify.com/track/2t8yVaLvJ0RenpXUIAC52d

 

Cecilie <3

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.