TEST THAT SHIT!

Det jeg liker minst med vinteren er den fantastiske gråe fargen jeg alltid får. Står opp om morgenen og tenker, shit, jeg har en fot i grava as!

Hver sommer tenker jeg “ÅÅÅ i år! i år skal jeg passe på å ta litt sol så jeg holder noe av fargen igjennom året” Har ikke skjedd enda…

Nå er jeg på dag 4 med disse Tan Care tablettene som alle mener er så fantastiske! Jeg synes nesten jeg ser litt forskjell allerede! Kan også være rester av spraytanen fra forrige helg… Jeg har ikke lest på pakka hvor lang tid det tar før man ser en endring, men jeg skal holde dere oppdatert med før og etter bilde!

Ps. Dette er ikke ett betalt innlegg, kun CEC4PREZ ON THE TEST!

Nå skal jeg prøve å svette bort forkjølelsen min på treningsstudio! Føler det er ca 50/50 risk for full recovery eller total kollaps!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.