På St. Halvards plass 1 i Oslo finner du Le Trend! En bortgjemt skatt vegg i vegg med mitt legekontor.

Forkjølelsen har slått inn for fult! Så jævlig typisk med tanke på at jeg arrangerer bursdagsfest for Linda på lørdag. Prøver alle triksene i boken for rask recovery. Ellers blir det en klassiker på lørdag… Høyne inntaket og flytte sykdommen til dagen etter. Noen ganger har man så flaks at den faktisk forsvinner, ofte blir den type tre ganger verre…

Den rosa genseren fra Poco Loco ble med meg hjem! Kan ikke vente med å vise dere! Den er så ELSK!

La oss ikke spore av! Le Trend drives og eies (så vidt jeg vet) av verdens koseligste albanske dame, Lila og en liten selskapssyk chihuahua. Jeg rakk nesten ikke innom døren før jeg ble tilbudt både te og pledd! Å gud så mange fine plagg jeg fant der inne. Alt fra jakker fra Chanel, ull skjørt fra Louis vuitton. Versace skjerf og så utrolig mange fine nordiske designere! Kjoler, bukser, hatter, sko!!! Endte med at vi avtalte en liten shopping og champagne i forkant av bursdagsfeiring på lørdag! I mellomtiden skal jeg lese kjerringråd fra A-Å bind til bind! Jeg må bli frisk ASAP!

I mellomtiden kan dere sjekke ut Le Trend på Instagram?

Cecilie <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.