Hallo… Jeg kjenner kroppen smyger seg oppover gradestokken. Den er straks på 35! To helger etter hverandre med fest fra fredag til søndag. Så kaster vi på influensa i mellom der.. Kroppen min er i sjokk. Det kjennes godt at jeg ikke er 33 år lengre..

Sjokk eller ikke, så hadde vi det sykt gøy! Deler noen bilder fra lørdagen fra vi sto opp, og så langt utover kvelden jeg kan før Internett banner hele siden min! hehe!

Frokost kl. 0600 om morgenen, videre på shopping hos verdens beste Lila, vorse hjemme, ut på BA18 og ett forsøk på nashspill som RASKT ble nedstemt av naboer. Noe vi selvsagt tok hensyn til 😉 Kjørte mini nash i stede.. FONKA FOR OSS

HAHAHAHAHA Elsker at disse to skreppene eide så jævlig på dansegulvet alene.

MEN over til det viktigste.. Hva skjer om man er en person som EGENTLIG kun har lyst til å feste, men i tillegg vil se ut som verdens HEITESTE fitness dame til sommeren? DET skal jeg snakke litt om i en video i løpet av dagen så stay tuned!

Zazu <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.