Alle som har forsøkt seg på 21 bussen i den værste rush tiden vet at det kan være en smule panikk!

Det er opp til flere årsaker til at det er slik, men hos meg foregår det omtrent sånn her:

Løper, hopper og slider over gata i toppfart mens bussen lukker dørene. Rekker det akkurat i mad vinterjakke med bager, telefoner og vesker helt ute av kontroll. MAKS trangt og ingen sitteplasser. Svetten begynner å renne godt nedover ryggen mens jeg leter etter en måte og bære meg selv og alle tingene på uten at det er så SYKT slitsomt! Begynner å få panikk… Vurderer fluktruter. Skal jeg bare gå av å vente på neste buss?

Midt i alt dette hviler øyene mine på en person som ser ut til å være i total peace. Blond dame, rundt min alder. Swag outfit men ingen sminke. Føltes ut som jeg kjente henne, eller kanskje dama til en kompis? For hva jeg vet var hun kanskje en kjendis.. Tror jeg har fått en hjerneskade. Gjenkjenner aldri mennesker lengre! Nå sporer jeg av merker jeg så tilbake til poenget.

Hun har tatt av seg jakken og innfunnet seg med situasjonen. Ingen telefon i hånden eller musikk på ørene. Vesken plassert perfekt på fanget med strikketøyet sitt. Strikket noe som jeg ikke helt kunne forstå hva skulle bli, men det spiller ingen rolle. Jeg ble så glad når jeg så henne! Sjelefred! Du.. Når jeg tenker på det nå, kan det ha vært Ane Dahl Torp? Eller noen som lignet kanskje… Uansett, SHOUT OUT!! <3

Så var det dette med trening da.. <3

Noen som lurer på om det fortsatt er tungt på trening? Svaret er JA, men det er på bedringens veg. Jeg er 100% sikker på at på mandag er jeg BACK!

Akkurat nå er jeg i fase 3 av ett program som heter “strong her” av Silje Mariela. Anbefaler dere å sjekke ut bloggen hennes og definitivt kjøpe ett treningsprogram! De er så fantastiske! Dette er mitt fjerde program jeg har kjøpt av henne og jeg er like fornøyd hver gang.

img_0118

I dag har jeg hatt en skikkelig hard ben økt. Holdt på å gi opp flere ganger men klarte til slutt å klore meg igjennom. Føles godt nå 🙂

Ha en fantastisk fredag alle sammen <3

Zazu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.