Våknet opp med det trøtteste tryne i dag. SUPER STØL så noe har jeg gjort riktig i løpet av uken..

Hva spiser dere som trener en del?

Jeg forsøker å få i meg så mye SUNN mat som mulig og holde supplement til ett minimum. Det er der i mot noen ting jeg bare MÅ ha. Proteinpulver er en av de tingene. Akkurat nå er det Whey-80 fra Star Nutrition som gjelder. Har forsøkt litt forskjellige smaker, men er nok double rich chocolate som er vinneren hos meg!

Klarer faktisk å få i meg en skje med Tran hver morgen. Best det er bra, for det smaker ikke optimalt. Og hvorfor er det grønn etikett på den med sitron og gul etikett på den vanlige? Veldig usakelig! Jeg tror jeg kjøper med sitron hver gang. Tunglært i tillegg. Men burde ikke den som er GUL vært den med sitron???

I dag kommer mitt mat inntak til å se omtrent slik ut:

Måltid 1:

3 egg, 2 grove brødskiver, cottage cheese og salat. Tran og proteinpulver

Måltid 2:

kylling med ris. kokosmelk, soya og rød curry. Grønnsaker

Måltid 3:

kyllingfilet i pita med salsa og guacamole. Masse grønnsaker

Måltid 4:

Cottage cheese, frukt, bær og proteinpulver.

Når jeg sier omtrent er det fordi det er helg! Og jeg kommer til å KOSE meg ekstra. Viktig å huske at det er lov å kose seg.

Jeg har hatt mange runder opp og ned i vekt.

Uten å overdrive har jeg nok drevet med SK ett eller annet år siden jeg var 14. Der i mot har jeg aldri spist så mye som jeg gjør nå, og aldri har jeg hatt så gode resultater! Så mat folkens, er VIKTIG!

Dere har hørt den “70% av magerutene er laget på kjøkkenet”. Det stemmer!

img_0175

Tenkte jeg skulle tape ankelen og prøve meg en runde på mølla. Ankelen har begynt å hangle litt om dagen etter benbruddet for 1,5 år siden. Virker som den kanskje er noe overbelastet.. Får vel kanskje høre etter og la den hvile litt..

PEACE

Zazu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.