Valentines day er rett rundt hjørnet, mer nøyaktig 14 februar.

Er du en av de som har sagt “YO”, og embracet dagen med åpne armer, eller er du fortsatt en av de som nekter å forholde seg til denne absolutt ikke NORSKE oppfinnelsen?

Uansett hvilket, her kommer en liste over hvordan du kan gjennomføre dagen med 10 i stil poeng.

  • Om du hat tenkt deg ut å spise, velg en restaurant som ikke ALLE drar på. Lite romantisk og sitte blant 40 andre valentines par. Kan anbefale: https://restaurantguiden.osloby.no/lister/bortgjemte-godbiter. Om dere er av den lekne typen kan dere sjekke ut “Hva skjer” på Torshov som i tillegg til god mat også har arcade.
  • Hotell? Finn ett hotell med tilgang til spa eller basseng og fine rom med room service. Det er ingen poeng og forlate hotellrommet. Husk sexy undertøy! Eller kanskje en tur på The Well? HOT!
  • Hjemme? Min favoritt. Lag god mat, sett på en film, drit i hele filmen og gjør noe mer interessant 😉 Veldig lite stress og mer yes!
  • Tur mennesker? Spenn fast skiene på bena og gå en kjærlighets tur på ski. Vafler, kaffe og peiskos på skihytta/sætra.
  • Gaver? Ikke nødvendig… Men snittblomster er alltid velkommen hos meg. Små gaver f.eks fra parfymeriet o.l. Om du har litt antenner som mann klarer du til og med å plukke med deg noe sexy undertøy til dama/mannen din! Om du ikke føler at du er helt rå på hvordan undertøy oppfører seg på kroppen, sjekk hans/hennes undertøy (gjerne noe du vet de ofte bruker). Ta bilde av størrelse og snitt, be om hjelp i butikk.
  • Dette er kjærlighetens dag, og det er koselig. Men det er ikke nødvendig å gjøre det så jævlig kleint. Jeg hadde satt pris på en liten beskjed eller hjerte på speilet, mat hjemme og film i sengen. <3

#hverdagsmagi

Hva er din plan på ALLE HJERTERS DAG?

Under finner du en tilbudskode som gir deg 20% på foundation hos Kicks. Pass på at du handler igjennom linken under. Tilbudet gjelder til 19.02.2019

http://www.kicks.no/makeup/base/foundation

Ha en sexy dag!!

Zazu <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.