Det er ikke lenge til vi entrer mars måned. Det vil si vi har maks 3 mnd på å justere oss inn på sommerkroppen – om det er noe som er viktig for deg?

Jeg sliter litt med hode om dagen. Mulig noen kjenner seg igjen? Jeg er nærmere målet enn noensinne, og jeg har i og for så vidt sett hvor stor fremgang jeg har hatt siden 2017. Frem til nå… Nå virker det som hjernen min har vendt seg til synet av meg og forventer noe mer.

Jeg nevnte i noen tidligere innlegg at jeg følte meg stor i 2010. Når jeg ser tilbake på bildene i dag må jeg bare le. HAR JO ALDRI VÆRT SÅ TYNN!! Når jeg nå sitter med samme følelse er det viktig å prøve å dra følehorna på hode litt utover isteden for å la de ligge flatt langs med hode. Noe må vi vel ha lært på 9 år? Jeg nekter å la hode villede meg, jeg VET innerst inne at jeg ser awsome ut allerede. Men allikevel…

Nå har jeg trent i 3 måneder på overskudd. Veldig deilig! Mye energi, stor forandring i fysikk og rett og slett morsomt å trene!

Fra og med mars kommer jeg til å gå på diett. Ikke diett diett, men en litt strengere kostplan enn hittil. Jeg har ikke så mye fett jeg ønsker og fjerne. Si det er ca 5 kg. Tenker at en fettreduksjon på MAKS 0,5 kg i uken er overkommelig både for kropp og sjel.

Med fagbrev i jojo slanking og diplom i å ødelegge det jeg har jobbet for, har jeg lært at quick-fix, det fins ikke. Tror jeg har forsøkt alle dietter fra A – Å. Noen av de mer idiotisk en andre. I tillegg legger jeg ofte på meg mer enn det jeg tok av i etterkant. (spesielt siden det jeg tok av i hovedsak var vann) 😀

Virker som den eneste måten og gjøre dette på er over tid. Sakte men sikkert uten og sulte kroppen. Bruk lang tid på å endre kroppen, så vil det også være lettere og holde på resultatet.

I dag har jeg en venninne på besøk. Hun er fra samme sted som meg og holder på med styrkeløft. Bøyer meg i støvet for denne dama. Så bitteliten og så sterk! RÅTT! Hun kan flagge med flere medaljer i blant annet NM. Se en artikkel fra fitnessbloggen om henne fra 2013. http://fitnessbloggen.no/styrkeloft-noe-for-deg/ Elsker overskriften “Fra forstyrret til sterk” Kjenner meg igjen bare bittelitt…

Anne skal hjelpe meg med en liten teknikk sjekk i dag på base øvelser. Det er utrolig viktig med fokus på dette. Først må teknikk på plass, så kan man begynne å tenke på å øke i vekt. Synes egentlig det er greit med en teknikk sjekk innimellom uansett hvor stålkontroll man føler man har. Over tid er det lett man plutselig sklir litt ut, og trenger en liten påminnelse og justering.

Så tilbake til denne motivasjonen til diett. Mitt kaloribehov regnet ut ifra alder, høyde, vekt og aktivitetsnivå ligger på mellom 2600-2700 kcal om dagen. For fett redusering legger jeg meg ca 500 kcal under det. Eksempelvis kan denne benyttes om du ikke regner ut selv https://nhi.no/skjema-og-kalkulatorer/kalkulatorer/diverse/beregning-av-kaloribehov/

Ett lite tips er appen Lifesum. Du kan bruke den gratis, eller med abonnement. Det er selvsagt bedre med den betalte versjonen da du får tilgang til mange flere funksjoner, men gratis versjonen fungerer også. Det som er så greit med å loggføre mat i appen er at du får en god pekepinne på hvordan man skal spise og hvor mye. Ofte får man en liten wakeup call når man logger maten sin på den måten. Både i forhold til hvor mye kalorier det faktisk kan være i enkelte ting og fordelingen mellom karbohydrater, proteiner og fett. Den har også funksjoner som påminner deg å drikke vann eller spise mer grønnsaker/frukt/fisk ect. Jeg pleier ofte og loggføre maten i alle fall i en måned for å komme inn igjen i rutine.

Tenkte å gjøre noe helt ulogisk for mitt hode. Nemlig å poste en video av meg i bikini i 2017 når jeg var på mitt største og en fra i sommer. Eller, når jeg tenker meg om hadde jeg faktisk gått ned litt i forkant av den ferieturen til kroatia i 2017, men dere ser hva jeg skal frem til…

Nå skal det også sies at i sommer var jeg litt mer utsultet enn jeg er nå i tillegg til litt mindre muskler. Det var VELDIG fint vær! Så treningen ble dessverre byttet ut med lange dager på tak terrassen og alt annet enn proteinshake i koppen. Si at jeg veier ca 5 kg mer enn jeg gjør på bikinivideoen fra i sommer, men absolutt ikke 5 kg i fett.

Dette sitter litt langt inne og poste, men la oss gå utenfor komfort sonen. Det er tross alt der det skjer!

 

Brå kastet rett og slett sammen en liten trailer jeg… JEPP, det er sånn jeg opererer.. Den type kirurg!

Jeg skal bli flinkere på å legge ut før- og etter bilder. Det er viktig å se at det faktisk er mulig uten at det tar over hele livet! Nå skal kanskje ikke jeg skryte på meg ett veldig bedagelig forhold til trening. Jeg har for vane og bytte ut en uvane med en annen. I tillegg er jeg typen til å gå ALL IN uansett om det er snakk om Tom Waits-løpet eller Toughest vikings! MEN jeg sitter heller ikke å veier maten min og teller hver minste kcal. BALANCE THAT SHIT! 😀

Er folk gira på hele ukes menyer en gang i uken? MAKE ME YOUR HUMBLE CHEF AND SERVANT!

Det er fredag! Hva står på planen? Stille og rolig? hehehehe! Lykke til, uansett hvilken vei dere skal. Er her jeg, når dere er ferdig 😀

PEACE AND WORDS!

Zazu <3


You came from public housing
You serving hand to hand, oh
You got that good salmon, 
And smoking it fresh out the can
You know how to stir your bowl up
You know how to flip your bands
I’m bout to go take 200, 000, just to go shop in Japan
I know the opps they thinking foul
We ’bout to take out they mans
We got to make some bullets shower
Show you we ain’t playing
You gon’ smell this gun powder
it’s gone make you dance
I’ve been counting it up for hour
Done cramped my hands

2 thoughts on “SK19! MOTIVASJONS TANKER + HEFTIG FØR OG ETTER TRAILER”

  1. Traileren var fet da 🙏😅. Liker måten du skriver på 😁, å du ser sykt bra ut! Ikke lur hodet ditt et sekund til å tro noe annet!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.