Men ikke akkurat i dag… Telefonen min er batteritom. Jeg er sikker på jeg hadde en del avtaler i dag. Med medium pluss fylleangst tør jeg ikke skru den på. Må vente litt… I tillegg er laderen MYSTISK forsvunnet. Så det er ikke bare noia, men også ett prosjekt! Veit dere en ting som er helt sykt? Den skuffen man har alle de kablene man aldri bruker i? En gang innimellom får jeg ånden over meg og rydder opp i den. Det gjorde jeg for ca ett år siden. Kveilet kablene perfekt sammen, stripset og la de pent tilbake. Og la meg minne dere på, dette er kabler man aldri bruker. Det er bare en sånn skuff alle hjem tydeligvis må ha.

Skal jeg vise dere noe? Så kan dere fortelle meg hvordan dette fenomenet oppstår.

Kan virke som vi har blitt utsatt for en klassisk avsporing.

Så tilbake til det vi snakket om. Det er så fascinerende. Man kan være så flink man bare vil, det er når du minst venter det, det skjer. Skal bare levere en ting, bussen rett frem og rett tilbake. Håret til alle kanter og standard outfit treningsklær. Så bare BOOM, ut av intet. “Heeeeeei”! Og ja… nettopp, der var du ja… Allerede da veit jeg at det er for sent. Hva som helst kan skje fra nå…

Uansett, sliten og hanglete i dag, prøver å hydrighte maks og få i meg masse næringsrik mat. Foreløpig har jeg spist en kjempe hamburger med pommes fritz, 3 runder med ritz kjeks og diverse oster som brie og camenbert, to vilt grove og tørre brødskiver med skinke. Som mellom måltid har jeg spist ostepop (selvsagt light varianten) og drukket cola. I skrivende stund plotter jeg ut en plan på hvordan jeg kan lure noen hit med smågodt og is. Jepp, jeg kan multitaske. Magen er så oppblåst så jeg ser typ 5 mnd gravid ut, ankelene kan jeg ha mistet på byen, jeg ser de i alle fall ikke under all vannansamlingen. Ansiktet er hovent og øynene ser ut som to pisshøl i snøen. Så vi ble enige om at vi er sunne igjen fra i morgen da eller?

Nå skal jeg ta litt tran og placebo vitaminpiller og late som at det er det som gjør meg funky fresh i morgen tidlig. Og forresten… Forside bilde har ingenting med i dag og gjøre. Det er bare større sjanse for at folk klikker seg inn på noe med en person med lite klær på. Se der du, selv maks redusert kalkulerte jeg frem til dette kjempe regnestykke. ENJOY.. hehehe!

Håper dere har det like chillaxe som meg, nyt søndagen! <3

Den standhaftige Zazu

2 thoughts on “RULL UT DEN RØDE LØPER`N OG LA MAMMA STYRE SJAPPA!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.