Veit dere hvordan man feiler i cirka alt her i verden, men fortsatt er en vinner?

Jeg er så innmari inspirert om dagen. Skal nesten ingenting til før jeg får en ide! Og ideer må følges opp!

Solarium må være noe av det vanskeligste jeg vet om å få til. Er så innmari styrete. Der i mot betaler jeg 350kr i mnd. for å ta sol. Må jo det, for det er jo så billig. Bare så synd man aldri får tatt sol når det er “gratis”. Uansett, da jeg gikk derfra fikk jeg øye på en butikk jeg ikke har sett tidligere. Den ligger i Thorvald Meyers gate mitt i mellom Shreppegrellsgate og Øvrefoss for de som er kjent. Det var en Notabenene/ark type butikk, bare i en liten privat luksuriøs utgave.

I vinduet sto en superhero Comic book som vekket min interesse. Og av all grunn!! Sjekk her!!!!

Hun som jobbet i butikken var litt over middels interessert i blyanter og hvordan de forskjellige blyantspisserne formet tuppen til forskjellig bruk. Selvsagt endte jeg med blyanten over alle blyanter. Rolls Roycen for blyantkjennere, nemlig den som Walt Disney brukte i sin tid. Jeg har stacket opp med nye fargestifter, lim og tape! Og sist men ikke minst det feteste, THE SUPERHERO COMIC KIT!

Å herregud jeg blir så fornøyd! Er ikke det en kjempe fin gave? Jeg skal vise dere hvordan den er bygget opp, og hva som er min tanke med den!

Kittet er bygd opp slik at du kan lage mange små tegneserie hefter på 8 sider. Tanken var å lage flere små tegneserier som forteller en historie min datter og jeg har gjort sammen. I tillegg vil jeg få inn små moraler om empati, forståelse og respekt for at mennesker kan oppleve forskjellige utfordringer mens de vokser opp, og reagerer ut i fra det.

Da er første skritt å begynne å øve på og tegne heltene og kjeltringene, mens jeg funderer på hva mitt første tegneseriehefte skal handle om.

Først øve

Så prøve

Har dere trua? KAPOW! ZAP! BAM! SMACK!

ZaZu aka NINJA GIRL AND THE MAD SCIENTIST!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.