Siden kjæresten min fant ut at han skulle stikke og aldri komme tilbake så fins det ingen bedre dag å ta i mot en challenge fra en av mine fantastiske lesere!

Litt reklame i innlegget…

15 minutter box-jump HIIT workout

Boksen kan være så høy du bare klarer, men kan være en ide og starte med en boks som ikke er så høy til og begynne med. Jeg ser for meg en stepkasse på det høyeste.

  • 3 minutter oppvarming. F eks squats, strikk osv.
  • 9 set av 30 sek hopping og 30 sekunder gående og rist på bena.
  • 3 minutter avslutning. F eks. rolig gange på båndet, enkle squats og lett tøyning.

Da stikker jeg avgårde til fresh fitness og starter utfordringen. Jeg er super bakfjern etter noen beroligende jeg tok i går pga. livet mitt skyter sitroner på meg med bazooka, så dette kan bli interesant. Jeg skal selvsagt filme prosessen, so stay tuned.

FIRE!!!!!!!

Tights fra @famme de kan kjøpes her https://fammesportswear.com/collections/tights-bottoms Husk og legg til zaduzazu-10 ved checkout for 10% rabatt! Dere kommer til å elske de. Toppen er fra Envy Fitness! Mine klær har mitt navn “zazu” i nakken på alle topper. Om dere vil represent meg legger du inn at du vil ha zazu i nakken i kommentarfeltet. Rabattkode hos http://www.envyfitnessapparel.com er ZAZU15 for 15% rabatt. SUPER KVALITET FRA BEGGE MERKER! Anbefales!

BOOM! Faen nå er jeg drit stolt av meg selv! Gjennomført. Det var hardt men deilig. Takk, fine følger som challenge`a meg til dette! Håper jeg levde opp til forventningene til tross for sitron bazookaen!

Andre som vil utfordre meg?? Her er det kun fantasien som setter grenser! Så, BRING IT!

Nå mens jeg fullfører innlegget finner Linda frem tvangstrøyen så vi er sikkre på at jeg holder meg i ro i dag! Håper dere klarer det samme. Jeg krysser alt jeg finner!!!!

Fortsatt god helg

Hardt og vilt

Zazu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.