Kom viljestyrke treng deg på, her skal du motstand finne!

Dette har vært en god treningsuke, greit med energi og bra økter. Mat inntaket der i mot har vært bra frem til kl. 19 på kvelden før total kollaps! Det har vært en sånn kjempe boks (2,9kg!) med sjokolade her som kun jeg har vist om. Den har jeg gjemt. Out of sight, out of mind! Problemet er det at nå har min kjære samboer LINDA fått snusen på denne boksen. Det vil si, at hver kveld står den på bordet! Det er ett problem…

Tar med boksen i kjelleren. HAHA MOAHAHA

Ok, så da passer det egentlig perfekt å få brent litt kalorier i dag! Samme hvor tung jeg føler meg i kroppen, jeg kommer ikke til å angre når jeg er ferdig!

Vegard og funkygine brukte rett i overkant av 44 min på hele runden. Målet er å klare det under 45 min. Det er 605 repetisjoner og de gjøres uten pause. Så godt det lar seg gjøre…

#Funkyginechallenge #605reps 

10 burpees
100 step up
9 burpees
90 gående utfall med KB over hodet
8 burpees
80 hip thrust med KB
7 burpees
70 KB swing
6 burpees
60 sumo dead lift high pull
5 burpees
50 inchworm til bryst
4 burpees
40 båten med rotasjon
3 burpees
30 push ups
2 burpees
20 Hengende kneløft /toes to bar
1 burpees
10 pull ups

Det der var bare ikke OK! Jeg var kjempe tung i kroppen og holdt på å gi opp flere ganger. I tillegg er det noen ganger nesten umulig å filme. For det første får jeg ikke hørt på musikk! Derfor må jeg skru den av og på. Så detter den ned, så finner man ikke noe å støtte den mot, så er folk i veien, så er man sliten… ja, UTFORDRINGER! Hehehehe!! Utførte på 43 min og 34 sekunder. Skal teste igjen neste fredag. I mellomtiden skal kostholdet mitt være nærmest perfekt for å se hva det gjør med energi nivået mitt.

Så hvem tar utfordringen? DET ER FREDAG, SÅ HVA SKJERA!?

Zazu <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.